Bading med elefanter i Myanmar

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Herlig opplevelse 🙂 Så søt den var. Fin tekst og flotte bilder. Vi gjorde det samme i Nepal i fjor og det var helt utrolig 🙂

    Jeg leste senere at færre og færre aktører tilbyr bading med elefanter da de ønsker å gi elefantene ro til å bade for seg selv, i et naturlig miljø. Elefantene «våre» virket glade og fornøyde så forhåpentligvis tok de ikke skade av det 🙂

  2. Linn sier:

    Ja, jeg har lest noe av det samme, også når det kommer til riding. Vet at en av de andre campene ikke lot turister ri, men gå ved siden av. Men disse virket glade og fornøyde, og hadde 3/4 av dagen «fri» i et eget område innhenging i «bushen». Disse dyrene er jo også vokst opp som arbeidsdyr. Nepal står høyt på listen her nå 🙂
    Nepal, Sri Lanka og Bangladesh… Også Bhutan, men det har jeg foreløpig ikke råd til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *