Bilferie mellom øst og vest: Fem unike steder på tre dager

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

  1. For en herlig tur dere har hatt. Mange fine steder og opplevelser, dette. Jeg har vært i Flom og Aurland men flere fine tips her 🙂

    • Linn sier:

      Ja det er så mange fine steder i Norge, i kort (4-5 timer) avstand hjemmefra. Spesielt i Sogn og Fjordane og i Møre og Rosmdal er jeg lite bereist. Men jobber med saken, – i små posjoner av gangen 🙂

  2. Flott artikkel! Deler av den er publisert på Reiseliv.no, etter avtal med Linn.

  1. 20/10/2018

    […] mer fra Linns Reise Travel Blog, blant annet om Flåm i enden av fjorden, Flåmsbana hvor hun så huldra komme ut fra tåkedisen, […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *