Gylne øyeblikk i Yangon

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

1 Response

  1. Fin lesing og mange gode tips. Den stupaen ser helt utrolig ut. Jeg har sett mange men denne må da toppe alt. I Nga Pali ville jeg også lagt inn noen netter. Et utrolig spennende land virker det som 🙂

    Merket dere noe uroligheter ellers? Mange innbyggere flyktet vel over til Bangladesh på grunn av dette. Mistet Aung San Suu Kyi fredsprisen, eller var det bare snakk om at hun skulle det? Når vi var i Bangkok hadde vi egentlig planer om en tur til Myanmar men droppet det pga urolighetene som var da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *