Norges ti beste strender – folkets mening

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Hedda sier:

    Så mange flotte strender! Skal til Lofoten om et par dager, og gleder meg enda mer nå! 🙂

    • Linn sier:

      Ja, det er utrolig mange fine steder man ikke vet om før man plutselig er der.. God tur! Ps. Sikkert en fordel med våtdråkt om du skal bade lenge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *