Palmesus og strandluksus utenfor allfarvei: – Vi håper at turistene kommer tilbake.

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

1 Response

  1. Tina Reiser sier:

    Har egentlig aldri tenkt på Myanmar som et feriested, men Nga Pali Beach så jo ut til å være et flott sted for en ferie. Selv er jeg en person som bekymrer seg lett, så jeg ville nok fortsatt ha ventet litt med å besøke Myanmar, uansett om man kan holde seg unna konfliktsonen 🙂

    Men jeg må si at det frister å teste ut hotellet dere var på da jeg selv også bare har gode erfaringer med Hilton fra tidligere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *