Sentralfrikansk strandparadis til budsjettpris

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Malawi er fantastisk, men sliter som du skriver med stor fattigdom og mangel på offentlig transport. Folk i Malawi er vennlige og veldig “laidback”. Du skriver at du kan bade i Lake Malawi uten haier og maneter, som er riktig, MEN den tropiske ferskvannsparasitten Bilharzia er absolutt tilstede. Myndighetene har satt som mål å bli kvitt parasitten innen 2020, så enda en stund igjen, dessverre.

    • Linn says:

      Ja det er mange steder i området, men vi forhørte oss spesifikt om Bilharzia, og i Senga Bay var det ikke (pga mangelende næring) Dette fant vi også skriftlig informasjon om flere steder, mens de fleste mindre vannene ikke var trygge for Bilharzia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *