Blogger? journalist? eller begge deler

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Og jeg som har jobbreiser både til Sri Lanka og Usbekistan nå på vårparten. Fine land som jeg forstår at du vil reise til. Når det derimot kommer til blogger vs journalist, så ja, jeg kanskje heller ikke presenterer meg som blogger. Det har vel med hva man selv føler er ens identitet? Derimot kan jeg nok si «reiseleder som også driver en blogg».

  2. Linn sier:

    Heldiggrisen! Det høres spennende ut med Sri Lanka og Usbekistan. Tar gjerne imot noen gode tips til spesielt Usbekistan. Tenker meg en 4-5 dagers tur totalt med tog mellom Taskent, Bukara og Samarkand. Landet virker forholdsvis moderne når det gjelder kommunikasjon, stemmer dette? Noe spesielt man må huske på som jente alene på tur her?

    Ja, som reiselder er det nok enklere å forsvare en blogg overfor leserne, da det kan gi kundene en ekstra «insight» inspirasjon fra reiselederen. Men det er jo ikke sorthvitt, og mye kommer jo an på hvordan man presenterer seg. De som kjenner meg vet hva jeg står for, så det er nok mer ukjente lesere og oppdragsgivere jeg må forsvare bloggen overfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *