Vinsmaking i Moldova

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Christian sier:

  Ved neste besøk til Moldova anbefaler jeg også at du tar turen innom Chateau Vartely, etter min smak, Moldovas beste vin. I tillegg er det meget hyggelig å overnatte her 🙂
  http://www.vartely.md/?lang=en

 2. Dag sier:

  Hva vet vi Nordmenn om Moldova?
  Svært lite. Det var en stor overraskelse for meg å se hva som møtte meg da vi landet i Chisinau første gang. Jeg har lært at Øst Europa er grått og trist og ikke helt ufarlig. Hva møtte meg? Jo den grønneste hovedstaden i Europe og en gjestfrihet jeg aldri før har opplevd.
  Chisinau kan skilte med 23 innsjøer, utallige parker og variert dyreliv, Chisinau har en av de høyeste andelene av naturområdene i alle byer i Europa. Moldovas grønne hovedstad ligger ved Bic-elven, omgitt av frodige landlige enger med solsikker, lavendel korn og vinmarker, noe som gjør det til et populært reisemål for vinturer.
  Vil dere følge med Moldovsk vin, så anbefaler jeg en Facebook gruppe som heter Norsk vinturisme I Moldova.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *