Hundreårsmarkering i Armenia

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

3 Responses

 1. Åh, Armenia er en spennende destinasjon! Dit kunne jeg tenkt meg en liten (eller veldig lang) tur 🙂 Spennende!

  • Linn sier:

   Ja, veldig spennende land! Kan absolutt tenke meg en tur tilbake og blir lenger enn fire dager. Men nå blir det Baku og Azerbajan som står for tur, med fem dagers venninnetur i juli… Da er også hele Kaukasus tegnet inn på kartet!

 2. Daniel Rønjom sier:

  Hei.
  Fint blogginnlegg, slukte det raskt, men det er kanskje ikke saa rart fordi jeg befinner meg i Armenia naa, har vert her siden 25.Juni, og liker meg her veldig godt saa langt. Har hjemmeside skaping som hobby og for aa lage hjemmesider trenger jeg jo ikke vere i norge. Haaper stifte familie her, hehe.
  Jeg reiste hit alene saa kjenner ingen nordmenn her enda.
  Gleder meg til aa oppleve Armensk vinter. hvis du faar lyst til aa reise til armenia igjen send meg gjerne en epost til dronjom@gmail.com

  vennlig hilsen Daniel, 28 aar, fra Skien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *