2018: Ingen planer klare!

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Huff, det er ingen hemmelighet at det går mye penger inn i reisene. Men som du sier, så er nye opplevelser og reiseminner mye mer verdt enn dyre klær og nye møbler annenhvert år. Jeg har selv bare én reise foreløpig planlagt i 2018 (til Afrika faktisk), men at man har få planer betyr jo bare at man har alle muligheter åpne. 😉 Håper du får et strålende 2018, og masse lykke til i konkurransen om Norges beste reiseblogger!

  • Linn sier:

   Godt nytt år til deg også, og takk for lykkeønskninger neste helg. Det er gøy å bli nominert.:) Jeg har nå booket min første tur.. og den går til selvete Alta , – på reinraid med lokale samer. Vel, vi skal svømme NM masters der i mars, så det er i den forbindelsen. Snøscooter har jeg kjørt før på vidda, hundeslede også (selv om det er noe jeg gjerne gjør om og om igjen,og Alta er jo på «hjembyen» til Finnmarksløpet..), og betale masse for å se nordlys som man ser overalt når det først er klart, er ikke så fristende. Så da blir nok lunsj i ishotellet og en tur i sleden med han Rudolf, etterfulgt av samiske historier og litt snacks i lavoen. Tenker det kan være vel så spennende.

 2. Helt klart at det går med mye penger. Vi har planer og den transibirske til sommeren og det aner meg at det blir dyrt. Et riktig godt nyttår til deg 🙂

  • Linn sier:

   Det høres sååååå kult ut!!! Transibirske har jo vært en klassisk drømmetur helt siden jeg var liten. Gleder meg til å lese om turen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *