Kapp Verde: Afrika for begynnere

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

 1. Arne Vadseth sier:

  Hei Linn
  Jan Larsen og jeg (Arne Vadseth) fra Nærsnes besøkte Boa Vista i januar i år. Vi bodde i en leilighet i Sal Rei. Der hadde vi fantastiske opplevelser med kultur natur og mennesker! Som du sier er tilbudet til turistene litt lite utbygd og organisert. Jan og jeg har planer om å skaffe en seilbåt å arrangere seilturer der nede. Hyggelige blogger du har skrevet! Sees på skjærtorsdag om ikke før! Hilsen Arne

  • Linn sier:

   Hei Arne,
   Takk for mail, så hygelig 🙂 Og kult at dere tenker på seilturer der! Si fra, for det er noe jeg tenkte på da jeg skrev om charterseiling i tropiske strøk way back i Seilas-tiden min. Hvis dere gjør alvor av dette og selger plasser i båt, vil jeg bestille en plass når den tid kommer. Det er jo et stykke mellom noen av øyene, og de virker veldig varierte. Men det gjør jo også opplevelsene mer spennende.
   Nå er det Hurum Trebåtfestival som har det meste av fokus her den neste måneden, dvs når jeg kommer tilbake fra Romania neste helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *