Karibias ukjente perle

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

  1. Ja det får vel bli øyhopping i Karibia noen gang i framtiden. Og på Dominica kjenner jeg jo faktisk folk. 🙂

  2. Aina sier:

    For en fantastisk blogg!
    Sitter her å planlegger seilturen vi skal foreta oss og kom over bloggen din i den forbindelse.
    Takk for gode beskrivelser av de ulike stedene. Nå gleder jeg meg bare enda mer!
    🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *