Klosteret under Ararat

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

6 Responses

 1. Wow, så flott innlegg. Veldig gøy å lese om noe som er total ukjent for meg. har jo så klart hørt om Armenia og kan jo plassere det på kartet, men kunnskapene utover det er nokså små. Dette var lærerikt, takk 🙂

 2. Renate sier:

  Kuuult! Så mange spennende steder du har besøkt! Jeg drømmer og drømmer om Georgia og Armenia – har gjort det i langt tid nå. Denne sommeren var flybillettene til Tbilisi kjempebillige (2,000kr fra Oslo t/r), men det passet ikke med andre reiser og jobb 🙁 Får vente til neste år..

 3. Inge sier:

  Ville du reist til Armenia i dag, sikkerhetsmessig sett?

  mvh
  inge

 4. Linn sier:

  Tja, Hvis du mener i forhold til konflikten i Ukraina/Russland, så anser jeg ikke den som en trussel mot sikkerhetn i Armenia per i dag. Men jeg ville nok fulgt nøye med i media i forkant av reisen, for det kan jo endre seg. Jeg ville nok imidlertid ikke flydd med et ukrainsk selskap dit, men vi fløy jo med Aeroflot, som vel kanskje er tryggere enn å fly med et vestlig selskap over Russland/Ukraina i dag. Internt i Armenia er det stort sett veldig fredelig, selv om landet har en konflikt pågående med Azerbadjan angående landområder.

 5. Satt och skrev på et innlegg herifra jeg også. Fint å se at andre har samme gode minner som jeg 🙂

  • Linn sier:

   Spennende å lese dine innlegg fra Sentral-Asia/Kaukasus. Særlig Samarkand, det er jo en av «next on the list»-stedene for meg! kommer tilbake og leser mer nå en avantuell tur er fastsatt. NEste nå er avslapping og utforsking av fjell, folk og templer på Bali i slutten av november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *