Kontrastfylte Aberdeen – halvannen time unna Oslo

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Hege Merete Gran sier:

    Takk for flott inspirasjon til en by jeg aldri tenkte jeg skulle dra til: jeg får sette den på lista, kanskje for 2023?

    • Linn sier:

      Hyggelig! Jeg har akkurat laget ut en ny sak om dagstur med tog fra Aberdeen til Stonehaven og Dunottar Castle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *