Mine 10 beste reisetips for 2018

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

3 Responses

  1. Så mange spennende steder. Få av disse hvor jeg har vært, selv om jeg har vært rett i nærheten. Inspirerende lesing 🙂 Godt Nytt År 🙂

  2. Så mange gode tips!! Armenia står høyt oppe på min liste, jeg håper at jeg kommer meg dit snart 🙂 Godt nytt år!

    • Linn sier:

      Takk for det! Godt nytt år ja! Armenia er spennende ja:)
      Fikk brev av mine gamle foreldre i Sandefjord i dag, det var en artikkel i SB de ville jeg skulle lese. Og med den fulgte et flott innlegg om deg også! «Jeg la ved dette utklippet, fordi hun driver med sånn blogg du gjør» , fortalte muttern på 82 år på telefonen 🙂 Genialt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *