Minsk for nybegynnere

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

1 Response

  1. Fin lesing om et lite besøkt sted! Jeg har fem dager i landet/byen foran meg, og ikke så veldig god anelse om hva jeg skal gjøre – så dette innlegget passet meg veldig fint. Den kattekafeen/museet har jeg derimot fått med meg, så dit må jeg nesten dra, haha. Satser dessuten på at julemarkedet har kommet i gang, og at jeg ikke fryser fordervet… Håper jeg bare kommer inn i landet denne gang, og at det ikke blir fiasko som sist jeg prøvde. Tiden vil vise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *