Øst-Europas Paris har fått glansen tilbake

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

1 Response

  1. Har aldri vært i Romania, men skjønner at jeg må ta turen til Bucuresti snart! Var virkelig ikke klar over at det kunne ta fyr i en dusj, men det virker som du hadde en spesiell (men artig) opplevelse på 90-tallet. Ser at KLM flyr dit til en god pris, så da er det vel bare å finne ledig tid til å ta turen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *