Registan – det gamle hjertet av Samarkand

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Øystein Lund sier:

    Flott blogg med opplevelser og tips (oppdaget ved artikkelen i RHA)! Imponerende mange land besøkt. Fantastiske foto fra Samarkand. Jeg får lyst å nevne boken «Silkeveiene. En ny verdenshistorie» av Peter Frankopan (på norsk i 2017) for videre lesing. Boken har mer oppmerksomhet mot Asias og Eur./Asias betydning i verdenshistorien, enn tradisjonell europeisk historiefortelling.

    • Linn sier:

      Hei Øystein, Takk for hyggelig tilbakemelding. Og boktips! Den skal jeg lese. Etter å ha reist litt rundt, ser jeg jo at det er mye vi ikke lærte i historeitimene våre ;).. Jeg hadde f.esk ikke hørt om Amir Timur Lenk før jeg sto inne i gravkammerat hans i Samarkand ( det kommer en egen liten sak om dette på bloggen snart).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *