Reisevaner: Fem måter å reise på

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

5 Responses

 1. Spennende lesing 🙂 Selv har jeg en forkjærlighet for opplevelsesferier men jeg går ikke av veien for litt luksus heller. Friluftsliv er også en sikker vinner. Mangfold er tingen 🙂

  • Linn sier:

   Ja, mangfold er tingen når alt kommer til alt. Skulle gjerne hatt mer tid til alt- både reise i bushen, en rolig dag i sola med bok, og strandliv med surfing og seiling… 🙂

 2. Afrika har jeg dessverre alltid prioritert bort, håper det blir en endring på det snart. Kanskje allerede 2018. 🙂 For visst, minst en oppdagelsestur på ukjente veier per år. Minst!

  • Linn sier:

   Ja, en oppdagelsestur hvert år synes jeg burde være et overordnet mål. Leker med tanken på Japan, Usbekistan, Namibia… men får se hva det koker ned til. Venninnen min som jeg reiset med sist har oppdaget at det er et sted på Zanzibar som tar vare på ville kattedyr som har vært skadet etc, og som tar i mot begrenset antall turister.Hun er kattegal, og jo større de er og mer prikker/striper de har, jo bedre …:) Så mulig det blir Zanzibar neste år. 25 år sidne jeg var der, så på tide med gjenvisitt egentlig. Men er vel ganske «syden»-aktig der nå..:)

 3. Så interessant lesing! Selv er jeg kanskje en evig «oppdagelsessøker». Jeg bare elsker å utforske steder som er nye for meg, og jo mer ukjente de er, desto bedre. Ingenting vekker eventyrlysten mer. Det er vel nesten blitt som en avhengighet? Men disse turene er jo ofte i høyt tempo over lengre tid, så jeg burde kanskje prøve å prioritere litt mer avslappende reiser også. Her hjemme i Norge elsker jeg aktive reiser, enten det er fjellturer, langvandringer, skiturer eller yoga. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *