Riga-cruise for kresne ganer

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Disse Finlandsbåtene er kjempefine. Min familie tok en lignende tur i 2016, men da med Viking Line. Fikk en god kombinasjon med tur til Åbo(Mummiland), Helsinki, Tallin og Åland på to og en halv uke. Veldig fornøyd. Hvor mange timer var dere i Riga? Rakk dere å se noe?

  • Linn sier:

   Vi var kun 6 timer i Riga, men rakk en tur innom Nasjonalmuseet, et par butikker, sightseeing til fots i Art Novau- distriktet og lunsj på Muusu.
   Åland står høy på min liste!!

 2. Aker sier:

  Thanks for the tip! I’ll take a look.buy

 3. hannah sier:

  Åh, takk for tipset. Visste ikke at det gikk båter til Rida fra Sverige, morsomt å lese om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *