Reddet av Qross-kurs

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Så godt at det heller ble kurs enn å slette bloggen. 🙂 Jeg er helt enig med deg, det klikker nesten for meg når et program eller en nettside ikke virker, og jeg ikke finner ut hva problemet er. Håper litt nytt påfyll med kunnskap får frustrasjonen ned, og motivasjonen opp. 🙂

    • Linn sier:

      Godt å høre at det er flere enn meg som blir frusterert og får angst av tanken på atd et skal kræsje neste gang jeg rører en tast. Det hjelper med faglig påfyll, men det dukker jo også opp nye spørsmål hele tiden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *