Smaken av verdens eldste vin

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

3 Responses

 1. Grethe sier:

  Hei!
  Så fin blogg du har, knallfine innlegg og det er moro å skolle opp og ned og rundt omkring.
  Jeg synes du hadde et flott innlegg om kredittkortbruk i utlandet og laget en link til ditt blogginnlegg om dette på min blogg. Håper det er greit, hvis ikke si ifra og så sletter jeg det.
  Ha en fin uke 🙂

 2. Linn sier:

  Jeg har fått tilbakemelding fra en norsk dame som har vært mye i Armenia og smakt vin flere steder. Hun hadde med en gruppe til Areni, og de var ikke særlig imponert over vinen der. De fleste i gruppen var enig i at 1996-vinen var for gammel og ikke sur, og hun var heller ikke imponert over fruktvinen. Vi hadde som beskrevet over en kjempeflott smaksopplevelse, men synes det er viktig å ta med tilbakemeldingen jeg fikk fra den andre gruppen i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *