Store opplevelser i lille Torshavn

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

6 Responses

 1. Marianne sier:

  Færøyene ser ut til å være et spennende reisemål! Håper jeg får tatt turen dit en gang 🙂

  • Linn sier:

   Ja, verdt turen. Flott natur, god mat, hyggelige folk og hyggelige butikker i Torshavn. jeg drar garantert tilbake!

 2. Tone-Lill sier:

  En fantastisk og varm skildring av Torshavn. Akkurat slik som det ble opplevd med åpne og hyggelig innbyggere som bare smilte og gjorde alt for å gi oss en bra opplevelse. En spesiel takk til den ukjente mannen som guidet oss inn til Statsministeren sitt for værelse, og selvfølgelig Rednings båten i Torshavn med Allan Clementsen som gav meg en uforglemmelig tur til Nólsoy og sjø området rundt Torshavn. Alt mannskap ombord jobber som frivillig i et arbeid som øyriket Fóroyane helt klart er avhengig av.
  Mannen på benken venter ikke forgjeves på meg , hit drar jeg gjerne igjen 🙂

 3. Så flott skildret om Torshavn! Det ser jo ut som en kjempekoselig liten by. Veldig sjarmerende 🙂 Færøyene må nok besøkes de neste par årene… Har bare en forestilling om at det er ganske dyrt og vanskelig å komme seg dit?

 4. Terje Dyrnes sier:

  En nært og fargerikt bilde av folk og forhold i Torshavn/på Færøyane. Pass godt når jeg og datter Tjodunn drar dit om tre uker. Takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *