Kompromisstur til Gaustatoppen

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

3 Responses

 1. Iben sier:

  Hei! Kjempefint og informativt skrevet om turen topp til Gaustatoppen. Og supert med bilder av stien! Skal gå turen neste helg og er litt nervøs, men ble beroliget av ordene dine. Gleder meg!

  • Linn sier:

   Jada. Det går greit å gå opp hvis man tar det rolig. Selv jeg med vonde ankler kommer meg opp og ned. Men esktra knestøtte kan være greit ved såre knær:

 1. 13/09/2019

  […] Gaustatoppen er en flott førstegangstur for deg som har lyst til å  prøve deg på topptur for første gang. Men det er samtidig enkelt å undervurdere populære toppturer og fjellturer fordi de fremstilles som familievennlige og folkelige. Du bør være i normalt god form for å ta en dagstur på bena opp og ned Gaustatoppen. Utfordringen er først og fremst den relativt store høydeforskjellen fra start til topp. Mangler du overnatting, har Gaustablikk høyfjellshotell både rom og leiligheter. Du kan også overnatte på selve Gaustatoppen i DNTs hytte her. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *