Tilbake til påskeeventyret

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

1 Response

  1. Pål Skog sier:

    Oi, det var et veldig flott og informativt innlegg. Fikk meg nesten til å føle at jeg der oppe sammen med dere =)
    Har selv aldri vært på Beito men fikk veldig lyst til å dra opp en tur, så takk for innlegget!

    Pål / http://palskog.blogspot.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *