Ville og vakre Tanzania

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Tanzania gjorde inntrykk på meg også, men ikke like mye som Uganda. Serengeti var, etter min smak, altfor turistifisert og jeg opplevde det nesten som å kjøre gjennom en dyrehage. Hvis jeg skal på safari igjen, kommer jeg nok til å velge et mindre område.

    Når det er sagt; Ngorongoro var fascinerende. Vi bodde i telt på kanten av krateret og hadde plutselig en sprell levende elefant stående midt i campen som ikke visste helt hvor den skulle gjøre av seg. Brøyte seg vei gjennom en flokk med sebraer på nattestid for å komme seg på do sto også på menyen.

    Afrika gjorde et uslettelig inntrykk på meg, og jeg skal definitivt tilbake.

    • Linn sier:

      Uganda har jeg også hørt mye bra om- gorillasafari blant annet.Tanzania er vel blitt litt «A4» etterhvert, og er jo sammen med Kenya og Sør-Afrika m.m. blant de lettest tilgjengelige landene å besøke for «the real African» – opplevelse…Var også på noen safarier i Zimbabwe, men det mest fascinerende (og skumle!) der var opplevelsen av å tidvis labbe rundt i gatene sammen med elefanter i Victoria Falls, og bavianene som stjal burgerne våre på Wimpys..:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *