The white beaches of Norway

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Mange flotte strender på listen din, og jeg liker ekstra godt at to av de er fra Gildeskål (som jeg selv stammer fra). Det er vanskelig å velge seg favoritter, men selv elsker jeg Bleikstranda på Andøya, Hauklandstranda i Lofoten og nærmest alle strendene på Kjerringøy. 😀

    • Linn sier:

      Håper å få med meg både Bleik og Hauklandstranda nå ila de neste to ukene. Vi kjører nordover fra Gildeskål via Lofoten, Vesterålen, Andøya og Senja før vi tar fergen rett til Kvaløya og hytta vår..hvis det går etter planen da:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *