Tonny og Mira åpnet iglohytter ved en unik isbre rett før nedstengingen: – Vi har brukt tiden til å forbedre oss

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Rita sier:

  Beautyful story from The Glacier in Jøkelfjord, Noray

 2. Leif Gunnarsen sier:

  Hei
  Flotte bilder. Jeg liker å utforske verden. Har vært i Brasil og Cuba.

  • Linn sier:

   Takker. Ja, det er mange fine plasser her hjemme også. Selv om jeg nå gjerne skulle tatt en tur sydover. Brasil eller Cuba høres ikke feil ut! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *