Video: 48 timer i Armenia

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Marianne sier:

    Hei! Her var det mye gjenkjennbart! Fin video fra flott land 🙂 Hvis jeg får somlet meg til det en gang, må jeg få satt sammen de mange filmsnuttene mine fra Armenia (og Georgia) til en video jeg også. Var der i juni/juli, og det var virkelig mye fint å se 🙂

  2. Linn sier:

    Yep, det tok litt tid før jeg kom i gang her også. Vurderer å sette sammen en snutt med alle tre landene. Men Georgia må i så fall bare blir stillbilder i video, ettersom jeg ikke filmet noe der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *