Firenze på tre timer

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Interessant å lese med tanke på at jeg skal spendere en dag der om et par måneders tid 🙂

    • Linn sier:

      Ja, vi rakk ganske mye på den korte tiden. En hel dag bør jo dermed holde for hele Toscana i expressfart 🙂
      Fra spøk til alvor; det er nok å se å gjøre for en dag i sentrum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *