Antall soltimer er én grunn til å besøke Öland: Her er åtte andre gode grunner

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Det ser innmari koselig ut på Öland, altså. 🙂 Har virkelig fått øynene opp for hvor mange flotte steder vi har både her i Norge, Sverige og Danmark de siste årene. Fint innlegg! =)

  2. Det er et utrolig koselig sted. Vi var der for mange år siden og lå i telt på en campingplass. Kunne godt tenke meg å reise dit igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *