Belize City – shabby & chic

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

1 Response

  1. Da lærte jeg noe nytt i dag også 🙂 jeg har jo lyst til å reise til alle land og steder i verden så Belize er jo ikke noe unntak. Synes det høres spennende ut jeg da med veldig utypiske turist ting. Men som du sier så er det viktig å ta visse forbehold når man er ute på tur 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *