Fem tips til helgen i Bergen

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Så mange gode tips! Jeg er enig i at Bergen er den flotteste byen i Norge. Helt klart! Jeg var i Bergen to dager ved forskjellige anledninger sommeren som var, men det regnet i bøtter og spann og det var nesten umulig å være utendørs. Heldigvis var jeg noen dager i Bergen for noen år siden, og fikk se hvor flott byen kan være. 🙂 Jeg får ta med meg disse tipsene til neste gang jeg drar innom.

    • Linn sier:

      Hei Renate,
      Det ligger langt inne, men jeg må vel innrømme at Bergen er den fineste byen ja, selv om Tromsø er min favoritt perosonlig siden jeg har bodd der og har røtter der. Ser at jeg fortsatt har mye ugjort i Bergen, ettersom jeg nesten kun har vært der på svømmestevner og seilregaetter stor sett! Men du verden for en natur det er rundt den byen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *