Dampdykk i den finske kulturen

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

 1. Katri Maa sier:

  Hello Lin,

  So nice story.
  Can you please send pictures for me what you Took inside Sauna and other one also.
  Hope to see you again.
  Lin ……take care yourself .

  Hugs Katri Maa

 2. Mariasreise sier:

  Ganske spesielt må jeg si, men gøy!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *