Strandløve i Kambodsja

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Veronika sier:

  Hei hei 🙂
  Ville bare legge igjen en kommentar å si at du har en kjempe fin blogg. Jeg fant bloggen din da jeg så etter stoff til et innlegg jeg skrev om Kambodsja . Håper du tar turen innom min blogg en gang å hilser på 🙂 Hilsen Veronika

  • Linn sier:

   Tusen takk for hyggelige tilbakemelding Veronika! Jeg skal at en tur innom bloggen din i helgen når jeg får litt bedre tid:)

 2. rammenfoto sier:

  Fin artikkel, vi kom oss aldri ned til kysten av Kambodsja, men det frister hvis vi drar igjen. Sjekk reisebrevet vårt fra Siem Reap, morsomt og litt spennende; https://breddegrad.no/reisetips/#siem reap

  • Linn sier:

   Det skal jeg gjøre! Ting endrer seg nok rimelig raskt fra et til et annet der vil jeg tro! Vi var i Siem Reap på den første turen til Kambodia, i 2003.
   Fin side dere har! Japan er høyt på min liste for tiden, og blir ikke mindre inspirert av de fien bildene deres!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *