Garantert haifri badeferie

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

3 Responses

  1. Jeg var nesten på vei dit i dag. Men bra at jeg gjorde litt research på forhånd, sesongen er nemlig over og strendene har stengt.

  2. Linn sier:

    Ja, tenkte å tipse om stranden her , men godt du fant du at det var stengt.. Litt tidlig da? er jo forstatt sommer …:)

  1. 31/05/2016

    […] linker: Flere bilder og video – Artikkelen er publisert her etter avtale med Linns Blogg. Offisiell turistside: Visit Azerbaijan Badeferie i Azerbaijan: Sun & […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *