Høstvandring i Warszawa

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Karen sier:

  Før avreisen til Warszawa ønsket jeg å supplere mine kunnskaper om denne byen. På nettstedet http://www.attraksjoneriwarszawa.com/ fant jeg meget praktisk informasjon om liv i Warszawa og hvor det er verdt å tilbringe tiden.

 2. Björn sier:

  Polen er et vakkert land. Det fins virkelig flere byer verdt å besøke. Men det er best å begynne med Warszawa, det vil si hovedstad, som er full av livet og har mange interessante klubber. Jeg kom til New Orleans Gentlemen’s Club & Restaurant og jeg må si at jeg ikke forventet klubben på så høyt nivå.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

 3. Eron sier:

  Jeg har vært i Polen første gang. Det var en mulighet så jeg reiste med venner til Warszawa. I kvelden bestemte vi å besøke noen klubb og dessuten spise noe godt. Vi kom til New Orleans Gentlemen’s Club & Restaurant. Spennende sted. Jeg vil sikkert komme tilbake.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *