Naturparadiset de fleste kjører forbi

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

6 Responses

 1. Terry Hagen sier:

  Wonderful post – Photos are fantastic. I live in Canada. Is there an english translation for this?

  • Linn sier:

   Thank you so much! I am planning to publish an English version quite soon! I ll give you a message when it is ready!

 2. Vakre bilder og tekst! Gildeskål er mitt barndoms paradis. Herfra (er der faktisk nå) er deler av min familie, og det gamle huset tippoldeforeldrene mine hadde, er fortsatt vårt. Ingen steder i verden er flottere enn her en vakker sommerdag 🙂

  • Linn sier:

   Nydelig sted ja! Hvor bodde din familie ? svigermoren min bor på Forstranda, og Ørjan (gemalen min:) ) har også bodd der i voksen alder etter han han flytte fra Reine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *