Ti ting du bør se, spise og gjøre i Nassau

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Åh! Nassau havnet definitivt på ønskelisten min etter dette. Særlig den fargeglade gaten og Paradise island så midt i blinken ut for meg (og jeg sier jo aldri neitakk til god mat og drikke heller). Herlig! 🙂

  2. Jeg var der i 2011 så det var veldig artig med et tilbakeblikk 🙂 Fine bilder og fint skildret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *