Sentralfrikansk strandparadis til budsjettpris

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Malawi er fantastisk, men sliter som du skriver med stor fattigdom og mangel på offentlig transport. Folk i Malawi er vennlige og veldig «laidback». Du skriver at du kan bade i Lake Malawi uten haier og maneter, som er riktig, MEN den tropiske ferskvannsparasitten Bilharzia er absolutt tilstede. Myndighetene har satt som mål å bli kvitt parasitten innen 2020, så enda en stund igjen, dessverre.

    • Linn sier:

      Ja det er mange steder i området, men vi forhørte oss spesifikt om Bilharzia, og i Senga Bay var det ikke (pga mangelende næring) Dette fant vi også skriftlig informasjon om flere steder, mens de fleste mindre vannene ikke var trygge for Bilharzia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *