Skiferie i Kaukasus

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Så gøy å høre om en litt annerledes skiferie, litt utenom hva man kan lese om ellers. Kunne veldig gjerne ha tenkt meg en tur til Georigia selv og da er det alltid fint med litt tips 🙂

  2. Göy med litt vinterbilder derifra. Selv har jeg bare värt i Gudauri på hösten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *