Faro – Portugisernes egen ferieby

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. kim N. sier:

    Så glad for at jeg kommer over denne siden. Reiser i februar med mann og barn, og gleder meg veldig etter å ha lest dette innlegget!

    • Linn sier:

      Takk for hyggelig melding! Nå er det en studn siden vi var der, så noe er nok endret. Men stedet som sådan er vel ganske likt. Veldig hyggelig by synes jeg!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *