Lei seilbåt og seil din egen sjø

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

5 Responses

 1. Vibi009 sier:

  Jeg har vært over alt i Europa, men jeg ble forelsket i Helhalvøya. Jeg venter på bygging av min Verano Residence-leilighet som skal bli ferdig, og vi vil kunne flytte dit med hele familien!

 1. 27/12/2019

  […] Les hele artikklen og se bilder på bloggen Linnsreise.no […]

 2. 28/12/2019

  […] Interessant artikkel om problemer rundt fisket i Senga Bay Les mer fra Linns spennende reiser og se bilder på hennes  blogg Linnsreise.no […]

 3. 01/01/2020

  […] Artikkelen er publisert av bloggen Linnsreise.no […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *