Vår nærmeste riviera

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

1 Response

  1. Martin sier:

    Det er ikke noe mer vakkert sted på jorden enn Helhalvøya. Jeg ble forelsket i Jurata, og jeg venter utålmodig på min Verano Residence-leilighet. Komfort, bekvemmelighet og fred. Jeg elsker surfing og jeg har alltid ønsket å flytte til et sted hvor jeg kunne gjøre det uten restriksjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *