Norges ti beste strender – folkets mening

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Hedda sier:

  Så mange flotte strender! Skal til Lofoten om et par dager, og gleder meg enda mer nå! 🙂

  • Linn sier:

   Ja, det er utrolig mange fine steder man ikke vet om før man plutselig er der.. God tur! Ps. Sikkert en fordel med våtdråkt om du skal bade lenge 🙂

 2. Trond Martin Norheim sier:

  Da må du ta en tur til Bleik på Andøya,finere strand skal du lete lenge etter!

  • Linn sier:

   Ja, det må jeg! Jeg har lovet at jeg skal bade uansett temperatur første gangen jeg besøker Bleik. Vi skulle vært der i fjor, men det var for mye folk på fergen fra Senja. Men i år skal vi reise innom Andøya på tur nord- eller sørover til hytta på Kvaløya. Har du andre tips til andre «ting» jeg bør få med meg på Andøya, så vil jeg gjerne høre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *