Ti uforglemmelige reiser

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

3 Responses

  1. Cavaforlunch sier:

    En helt topp liste! Jeg skal definitivt se mer av Sør-Amerika, det var et område jeg virkelig forelsket meg i 🙂

  2. Kristin sier:

    Her var det mange steder jeg kunne tenke meg å se og oppleve! Inspirerende! (og noenjeg har vært på! Manila var fantastisk for shopping, men vi var desverre veldig uheldig med været – heldigvis fikk vi sol i massevis på Borocay!).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *