Ti ting du bør gjøre på Bali

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Hei
  Flott artikkel Jeg er veldig glad i Bali. Etter en reise dit i fjor sommer også meget positivt overrasket over at det fremdeles har beholdt magien fra mitt første besøk for 20 år siden. Ikke minst på grunn av de fantastisk hyggelige menneskene der! Godt gjort med tanke på hvor mye turismen har økt ☺️
  Og forresten: Jeg synes bæsjekaffe er kjempegodt

  • Linn sier:

   Hehe, ja kaffen er vel mer uvant i konsistensen enn den er fæl 🙂 Utrolig at Bali har holdt seg så bra! Husker at Bali var en av de hotte stedene da jeg var backpacker på 90-tallet! Selv ble det OZ, NZ, Thailand og Malaysia på meg den gangen, før jeg dro til Sør-Amerika neste året.

   • Mellom- Amerika og Sør-Amerika var første destinasjonen min som backpacker – i 1995. Seks måneder fra Mexico i nord til Chile i sør. Et fantastisk område med minner for livet Vi skal tilbake til Mexico med barna til sommeren, gleder meg voldsomt

 2. Tina Reiser sier:

  Bali er fantastisk! Det er så mye å se og oppleve her, så jeg vil gjerne tilbake hit en dag 🙂 Prøvde aldri Luwak-kaffen, men vi kjøpte med to små poser hjem som min mor og svigermor fikk, hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *