Bali for voksne

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Sanur høres ganske flott ut! Jeg holdt meg unna Kuta for alt det var verdt da jeg var på Bali, haha. Brukte heller Ubud som base, og så dro jeg over til Gili Meno for å slappe av på stranden. Prøver å ikke la terrorfaren skremme meg fra å reise, men man kjenner jo litt på det når flere og flere steder blir rammet.

    • Linn sier:

      Ubud er fantatstisk- tror det må bli noen dager der neste gang evnetuelt! Og nordsiden av øya. Ikke gøy med all terroren nei, og det smalt jo i Jakarta denne uken… Men det kan skje i Oslo også, det vet vi jo så altfor godt nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *