La Gomera – naturperlen blant Kanariøyene

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Her var det mye flott reisestoff. Følger deg på facebook heretter jeg 🙂 Ha en finfin uke 🙂

 2. Anne sier:

  Hei! Hvor vil du anbefale å bo på la gomera? Ønsker det sjarmerende og fredlige fremfor «byliv»…..

  • Linn sier:

   Hei!
   La Gomera er såpass landlig unasett hvor du er, så egentlig kan dere bo hvor som helst. Kanskje styre unna de innerste sentrumsgatene i hovedstaden. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *