Reiselivsmessa 2016: – en smak av verden

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Einar sier:

    Takk for et flott og innholdsrikt innlegg! Skulle gjerne vært tilstede på selve messen, men ditt innlegg er vel det nærmeste man kommer uten å selv være tilstede =)

    Einar // lausblogg.wordpress.com

    • Linn sier:

      Ja, var bra mye spennende der! Jeg har da heller ikke vært der på noen år, så ikke så mye sammenlikningsgrunnlag. Holder en knapp på Japan, Taiwan, Nepal og Balkan, rent personlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *